skulle vara den unga forwarden

20-åringen blir snabbt en trycka fotbollströjor vann båda benen


fotbollströjor

skulle vara den unga forwardenHan har blivit utplacerad som

20-åringen blir snabbt en trycka fotbollströjor vann båda benen


Istället togs den uppgiften upp av Callum Hudson-Odoi, som verkade vara den enda som ville göra skada.

20-åringen blir snabbt en integrerad del av Tuchels sida-spelar en rad olika positioner.

Han har blivit utplacerad som högerback, anfallare och nu vänster-forward under den busiga tysken.

Och han har blomstrat i dem alla och Chelseas spelare lärde sig snabbt att det skulle vara den unga forwarden som skulle göra skillnad mot Tykes.

Men det var på motsatt sida som öppnaren kom ifrån, när en plötslig inmatning av takt såg James igenom på målet billiga fotbollströjor.

Högerbacken hade den enkla uppgiften att leverera Tammy Abraham, som gjorde sitt 12: e mål för säsongen.

Abraham var en sann matchvinnare i båda ändarna av planen när han headade över en sen Barnsley-chans från en frispark.

Tillsammans med Hudson-Odoi visade sig de fyra akademistjärnorna vara skillnadsmakarna på en kväll där så många hade en poäng att bevisa.

Särskilt Ziyech hade ett riktigt skräckinjagande av en prestation och fick en riktig påminnelse om att de yngre killarna kämpar för sin position när en annan Chelsea -produkt kom på honom i form av Timo Anjorin.

En annan som måste titta närmare på sig själv är Pulisic, som var en breakout -stjärna under Tuchel på Borussia Dortmund - som gav honom sin debut Nouveau Maillot foot pas cher.

Men det var sex år sedan och även om han fortfarande bara var 22, måste han börja visa samma form som han gjorde förra sommaren för Chelsea - när han var en riktig matchvinnare fotbollströjor barn.

Alonso verkar vara lite säkrare i sitt jobb efter att ha blivit utstött av Frank Lampard, där Tuchel föredrog spanjoren framför Ben Chilwell när han spelade tre i ryggen.

Men han visade exakt varför Lampard var glad över att starta honom med en avskyvärd första halvlek.

Även utan Chelseas affischpojke Mason Mount var det akademin som återigen bevisade att de bästa lösningarna på Stamford Bridge inte alltid nödvändigtvis behöver kosta miljoner pund.

På en tuff natt i Yorkshire skulle svagare personligheter ha vacklat, men ett starkt tänkande hindrade den mer berömda klubben från att drabbas av en enorm FA Cup -upprördhet.Chelsea har krönts som Champions League-vinnare för första gången på nästan ett decennium efter att ha vunnit finalen 2020-21 med 1-0 mot Manchester City i Porto.

Thomas Tuchels sida lyckades upprepade gånger och slog Man City i pausen i Porto för att hävda sin första Champions League sedan Didier Drogbas hjältemodell visade sig vara avgörande i München, mot Bayern München, tillbaka 2012. De två lagen hade bara någonsin mötts i Europatävling en gång före ikväll-det är semifinalen i UEFA European Cup Winners 'Cup 1970-71, där Chelsea vann båda benen 1-0.

fotbollströjor
jalkapallo pelipaidat
koszulki piłkarskie

caraballo

2 Blog posts

Comments