Maxxfan - een ideaal ventilatiesysteem voor campers en caravans

Contessabridal.com is de one-stop-oplossing voor problemen met dakluiken voor uw camper of caravan. Wij zijn nr. 1 dealer van Maxxfan op de Nederlandse en Nederlandse markt. We bieden een uitstekend ventilatiesysteem voor caravan of huis op wielen. De MaxxFan heeft een gatgrootte van 40x40

Contessabridal.com is de one-stop-oplossing voor problemen met dakluiken voor uw camper of caravan. Wij zijn nr. 1 dealer van Maxxfan op de Nederlandse en Nederlandse markt. We bieden een uitstekend ventilatiesysteem voor caravan of huis op wielen. De MaxxFan heeft een gatgrootte van 40x40 en weegt slechts 6 kilo. De capaciteit is maar liefst 26 kubieke meter per minuut, de ventilator heeft 12 standen.

Ondanks het feit dat de meeste eigenaren voorzichtig omgaan met hun camper of caravan, worden er elk jaar veel kappen weggereden. Daarom bieden we ook de individuele covers van alle modellen en u kunt natuurlijk ook de motoren apart bestellen. De MaxxFan bestaat uit een compleet RV-ventilatiesysteem dat een ventilatie-, ventilator- en regenscherm bevat in één alles in één eenheid.

Het installeren van Maxxfan in een caravan kan u op veel manieren ten goede komen

Hiermee kan handmatig of op afstand worden geopend op de daken voor ventilatie in de caravan. Max ventilatorset bestaat uit een extra ventilatiesysteem dat binnenshuis op wielen kan worden gebruikt. Het wordt ook geleverd met afstandsbediening om het openen en sluiten van de ventilatie te regelen. Deze afstandsbediening heeft ook een thermostaat om de kamertemperatuur te regelen en te registreren.

Het materiaal dat wordt gebruikt voor het bouwen van Maxxfan is beschermd tegen regen. Daarom zullen ze zelfs tijdens zware regenval niet beschadigen. Om het risico op brand, lichamelijk letsel of materiële schade te voorkomen, raden wij gebruikers aan de handleiding aandachtig door te lezen. U kunt ook hulp vragen aan onze klantenservice door contact met hen op te nemen via online chat of door het helpdesknummer van de service te bellen.

Keukenwerk in een caravan kan lastig zijn als de ventilatie niet goed is. Daarom raden we onze gebruikers altijd aan om het beste ventilatiesysteem van het gerenommeerde bedrijf Contessabridal te installeren.

Source:- https://bit.ly/3djp1QT


Ainsley Aiken

88 Blog posts

Comments